Om oss

Verksamheten
Sapphire Body AB är ett bolag som importerar och exporterar styrketräningsutrustning samt löpande erbjuder ett begränsat antal kunder personlig träning genom online coaching. I dagsläget säljer vi våra produkter och tjänster i Sverige och Danmark, men planerar att börja exportera till andra EU-marknader framöver.  

Du hittar även Sapphire Body på Blocket och på Tradera där du bland annat kan läsa mer om vad andra kunder tycker om oss.

Vårt mål
Med kvalitativa produkter i ryggen och mer än 30 års erfarenhet från gymvärlden, personlig träning och kosthållning vill vi bli din självklara partner inom träningsutrustning och personlig träning.

Vår historia
Bolaget startades i slutet av 2020 med visionen att bidra till bättre fysiskt välmående i världen. Stora delar av vårt samhälle utmärks idag av inaktiva liv, stillasittande arbeten, många timmar framför skärmar och därtill bristfällig kosthållning. Samtidigt upplever många en mer eller mindre hög stress varje dag, vilket gör att även återhämtningen och vilan blir lidande. Detta bidrar till att stora delar av befolkningen mår fysiskt och/eller psykiskt dåligt. För många av dessa skulle regelbunden fysisk träning som utförs på rätt sätt, tillsammans med en sund kosthållning, och god återhämtning bidra till bättre hälsa och välmående. 

Jag har alltid varit intresserad av idrott och har ett förflutet bland annat inom handboll, fotboll, tennis, basket, ishockey, friidrott, karate och simning. Det var först i tonåren som jag kom i kontakt med styrketräningen för första gången men sedan var jag fast. Träningen har under alla åren varit en högt prioriterad del av mitt liv, även om den under perioder har fått stå i andra ledet efter utbildning och familjebildning. Idag, ungefär 30 år senare och fortfarande aktiv, har jag hunnit läsa flera hyllmeter om träning med näringslära och denna kunskap har använts för att hjälpa både aktiva vänner och mig själv genom åren. De senaste åren har en stark önskan om att dela med mig av dessa kunskaper till andra människor vuxit fram.

Det första steget för att bidra till bättre fysiskt välmående blev att, tillsammans med våra leverantörer, ta fram ett brett sortiment av fria vikter och utrustning under eget varumärke som möter de flesta människors krav på funktionalitet, service och kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Det andra steget blev att jag utbildade mig till licenserierad personlig tränare och licensierad kostrådgivare under 2022 för att även få den formella kompetensen på papper.

Tänk på att det bästa tillfället för att börja må bättre var igår, men det näst bästa tillfället är idag. Vänta därför inte utan kontakta mig idag så tar vi en kostnadsfri konsultation och diskuterar dina mål och förutsättningar. Du når mig via kontaktformuläret som du hittar här

/Per Lindström

Kundservice
Vårt mål är givetvis att du som kund inte ska känna att du behöver lägga tid på att kontakta vår kundservice. Även om detta är målet så kan det ibland uppstå oklarheter och då är vår ambition att alltid vara lyhörda för dina tankar, synpunkter och behov. Du ska alltid känna att du bemöts på ett professionellt, personligt och korrekt vis inom rimlig tid. Har du några funderingar är du alltid välkommen att höra av dig. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar, även på helger. Under storhelger och semestertider kan det dock dröja något längre.

Vårt sortiment – du kan påverka
I vårt sortiment kommer du endast hitta två typer av produkter. Vårt eget varumärke Sapphire Body och produkter som inte är av något speciellt märke. Alla produkter av vårt eget varumärke tillverkas i enlighet med våra specifikationer, köps in utan fördyrande mellanhänder och lagras lokalt i Helsingborg. På så vis kan vi erbjuda dig som kund en mycket fördelaktig balans mellan kvalitet, pris och snabba leveranser från eget lager. Vi tycker inte att du ska behöva vänta 1-2 veckor på att få din beställning. Eftersom vi äger våra egna produkter har vi också möjlighet att relativt enkelt byta leverantör om det skulle visa sig att kvaliteten på produkterna i något avseende avviker från de höga krav vi ställer. Tack vare feedback från er kunder kan vi och det sortiment vi har förbättras. Är det någon produkt du saknar i vårt sortiment är du därför alltid välkommen att höra av dig för vi lyssnar. Visar det sig att många saknar samma produkt kommer vi att undersöka möjligheterna för att ta in den i sortimentet framöver.  

Företagsinformation
Sapphire Body AB
Beridarevägen 23
254 84 Helsingborg
Org. Nr: 559291-1225